Background

Дали е сигурен Betsmove? Кои се методите за депонирање?Betsmove е страница за спортско обложување која работи од 2003 година. Компанијата е со седиште во Малта и ги нуди своите услуги на играчи од целиот свет. BetsMove нуди четири типа на бонуси: добредојде, повторно вчитување, упатување и бонуси за совпаѓање со депозит. Бонусот за добредојде се состои од 100% бонус за натпревар до 250 евра без барање за депозит за нови играчи на возраст од 18-21 години.
Дали постојат други начини на депонирање? Дали е безбедно да се игра со BetsMove?
Да, BetsMove нуди методи за депозит што сите играчи можат да ги користат. Достапни се широк спектар на опции за плаќање кои ќе ви помогнат да ја финансирате вашата сметка и да играте во казиното.
Од друга страна, повлекувањата може да се направат преку повеќе различни методи. Барањата за повлекување мора да се поднесат во рок од 24 часа од поднесувањето на барањето за повлекување во касата или пултот за поддршка за разговор во живо.
Сите повлекувања се обработуваат во рок од 24 часа по потврдата од нашиот персонал, кој ги проверува валидните документи пред да обработи какви било барања за повлекување од сметките на нашите клиенти во BetsMove Casino!
Повлекувања Што е со повлекувањата? Дали се брзи?
Времето кое е потребно за да се изврши повлекувањето зависи од методот што ќе го изберете. Повлекувањата се обработуваат во рок од 24 часа од нивното барање. Можете да ја повлечете вашата заработка со банкарски трансфер, кредитна картичка или Skrill.
Betsmove нуди бесплатни повлекувања до 50 долари месечно и 100 долари месечно за ВИП членови.
Можете исто така да ја повлечете вашата заработка со кредитна картичка и Skrill. Минималниот износ за повлекување е 50 УСД и не постои максимален лимит за повлекување. Betsmove нуди широк спектар на начини на плаќање, вклучувајќи Visa, MasterCard, Maestro, Skrill и банкарски трансфери.
Компанијата исто така соработуваше со Genesys за да им понуди на своите играчи алтернативен начин на плаќање. Ова ви овозможува да ја финансирате вашата сметка користејќи телефонска сметка.
Betsmove Betsmove нуди два вида бонуси. Бонус за добредојде и бонус за повторно вчитување. Првиот се состои од 100% бонус за натпревар до 250 ЕУР. Вториот е следниов: 15% на првиот депозит, 25% на вториот депозит и 40% на третиот депозит. Сето ова е достапно за новите играчи на возраст од 18 до 21 година.
Како што споменавме погоре, Betsmove нуди два вида бонуси. Бонус за добредојде и бонус за повторно вчитување. Првиот се состои од 100% бонус за натпревар до 250 ЕУР. Вториот е следниов: 15% на првиот депозит, 25% на вториот депозит и 40% на третиот депозит. Сето ова се однесува на новите играчи од 18-21 година.
Бонусот е достапен не само за нови играчи, туку и за играчи на возраст од 18-21 година. А максималната сума на бонус е 50 ЕУР. Условите се слични на условите за бонусот за добредојде. Сè што треба да направите е да го внесете промотивниот код „BETSMOV“ кога правите депозит и да го побарате вашиот бонус.
Бонусот е достапен за сите играчи на возраст од 18-21 година, а максималниот бесплатен облог е 50 евра. Внесете го промотивниот код „BETSMOV“ кога вложувате депозит за да го побарате вашиот бонус.
Голем број различни начини на плаќање се достапни во казиното BetsMove за играчи кои сакаат да депонираат. Тие вклучуваат: Visa, MasterCard, Wire Transfer и Bitcoin. Сите депозити може да се направат со минимален износ од 10 УСД.Условите се слични на условите на бонусот за добредојде. Сè што треба да направите е да го внесете промотивниот код „BETSMOV“ кога вложувате депозит и да го побарате вашиот бонус. Бонусот е достапен за сите играчи на возраст од 18-21 година, а максималниот бесплатен облог е 50 евра. Внесете го промотивниот код „BETSMOV“ кога вложувате депозит за да го побарате вашиот бонус.
Betsmove е одлично место за играње на вашите омилени игри. Тој нуди многу различни видови на бонуси и промоции и тие се достапни за сите играчи без разлика на нивната возраст или локација. Веб-страницата е лесна за навигација и не треба да се регистрирате пред да играте за вистински пари се додека имате интернет конекција на вашиот уред!